Dobrotvorna aukcija Reto centra Zagreb održat će se 16. rujna 2023. u  slastičarnici Dolcinotti, na Trgu žrtava fašizma 14 s početkom u 18 sati uz prigodni program i druženje s umjetnicima koji su darovali svoja djela.

 

Ponuđena umjetnička djela autora Ane Guberine, Željke Gradski, Nenada Marasovića, Darka Bavoljaka i brojnih drugih akademskih umjetnika pružit će priliku ljubiteljima umjetnina da kupnjom ponuđenih slika doprinesu rješavanju problema ovisnosti – gorućeg problema mladih osoba u našem društvu.

 

Svi radovi koji ne budu prodani tijekom aukcije, bit će izloženi na trajnoj prodaji u slastičarnici Dolcinotti. Aukcija je zamišljena ne samo kao mjesto prodaje umjetnina već kao mjesto susreta umjetnika s građanima grada Zagreba, mjesto gdje građani uz umjetnine mogu upoznati i lica onih koji stoje iza njih.

Trebamo jedni druge!

Vaš RETO Centar

O NAMA

Reto centar – Centar za liječenje osoba u problemu ovisnosti o drogama, alkoholu, tabletama i osnaživanje ostalih ranjivih skupina, u potpunosti besplatan. Do sada je kroz Reto centar prošlo skoro 9 000 osoba u problemu ovisnosti.Za ulazak u Reto centar traži se samo dobra volja za liječenjem i spremnost za prihvaćanje svih utemeljenih normi. U Zagrebu i Splitu od 1993. godine Reto centar ustrajava na programu potpunog oporavka od ovisnosti. Reto centar je organizacija koja se sama financira- samostalnim radom.

JAVI NAM SE S POVJERENJEM!